Příprava, čtvrtek 5.9.2019, MEO Aréna, Přerov
3:2
1:1, 0:1, 2:0
HC ZUBR Přerov
Klimeš – Krisl (A), Černý, Zbořil (A), Kubeš, Hamrlík, Weinhold, Pohl – Navrátil, Pšurný, Doležal – Číp, Hejcman, Moučka – Kratochvil, Sýkora (C), Goiš – Süss, Indrák, Dvořák.
HC Frýdek-Místek
Daneček – Hrachovský, Kudla, Zahradníček, Michálek, Adámek, Stránský, Rufer – Motloch, Mikulík (C), Kaukič – Martynek (A), Stuchlík, Květoň – Klimša (A), Przybyla, Kvasnica – Flok, Kalus, Havránek.
Branky
1. Navrátil (Krisl), 51. Hejcman (Navrátil), 55. Zbořil (Kratochvil)
11. Motloch (Kaukič, Hrachovský), 21. Kaukič (Mikulík, Hrachovský)
Statistiky
Vyloučení: 6:3. Využití: 0:2. Střely na branku: 29:28. Diváci: 693.
Ohlasy
Jakub Grof (HC ZUBR Přerov): Jsme rádi za vítězství, před startem ligy není nikdy na škodu vyhrát. Náš triumf se ale nerodil lehce – o tom jsme se všichni přesvědčili. Musíme hrát celých šedesát minut. Zaměřit se musíme také na častá vyloučení, která nás sráží. V lize bychom s tím měli velké problémy.
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Myslím si, že jsme podali jeden z nejlepších výkonů v přípravě. Škoda, že jsme neudrželi vedení 2:1, ve třetí třetině jsme zbytečně chybovali při hře čtyři na čtyři. Co se týče třetí branky, kterou jsme dostali… aby jeden hráč prošel přes pět našich a dal gól, za to si zaslouží jedině gratulaci. Byla to nádherná akce.