Příprava, úterý 3.9.2019, Hala Polárka
4:6
1:4, 1:0, 2:2
HC Frýdek-Místek
Malík (Daneček) – Kudla, Hrachovský, Zahradníček, Michálek, Adámek, Rufer – Kvasnica, Mikulík (C), Motloch, Flok, Przybyla, Martynek (A), Kalus, Stuchlík, Klimša (A), Geidl, Konečný, Stránský.
LHK Jestřábi Prostějov
Neužil (Dvořík) – Novotný, Husa, Krejčí, Březák, Mrázek, Muška, Brančík – Maidl, Berger (C), Krejčík, Luňák, Hrníčko, Novák, Nouza, Ouřada, Chlán, Jandus, Žalčík, Račuk, Kafka.
Branky
7. Klimša (Kalus), 37. Klimša (Stuchlík, Zahradníček), 41. Mikulík (Kvasnica, Kudla), 43. Motloch (Michálek)
6. Berger (Žalčík, Muška), 11. Ouřada (Krejčík, Muška), 13. Kafka (Nouza, Hrníčko), 16. Nouza (Krejčík, Ouřada), 47. Kafka (Račuk, Žalčík), 60. Račuk (Berger)
Statistiky
Vyloučení: 5:6
Využití: 1:0
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (trenér Frýdku-Místku): Rozhodl asi začátek, tam nám to uteklo. Samozřejmě také chyby opakující se neustále, momentálně v přípravě pořád dokola. A i přesto jsme to stáhli na 4:4 a musím říct, že to teda smekám klobouk před klukama. Další, druhý rozhodující moment byl asi neubráněná jejich přesilovka. Tam nám dali pátý gól. My jsme potom měli možnost vyrovnat vyrovnat z naší přesilovky. Bohužel jsme ji neproměnili a potom samozřejmě power play, to už je vabank, to už vesměs končí tak, že ten gól tam padne do té prázdné branky. To jsou asi 2 momenty – začátek a přesilovka, kterou jsme neubránili.
Jiří Vykoukal (trenér Prostějova): Tak já nevím, co zápas rozhodlo, ale ve třetí třetině jsme měli přesilovku, kterou jsme využili. Když jsme dostali 2 góly na začátku třetí třetiny tak jsme si říkali, že tu třetinu chceme dohrát na výsledku, který je. Ale pak jsme dali gól v té přesilovce a dokázali jsme to už udržet.