Příprava, úterý 20.8.2019, Hala Polárka
3:7
0:3 | 2:1 | 1:3
HC Frýdek-Místek
Daneček (21. Švancara) – Kudla, Michálek, Zahradníček, Rufer, Stránský, Adámek – Klimša (C), Mikulík (A), Konečný, Przybyla, Havránek, Motloch, Kaukič, Kalus, Flok, Čmiel, Peterek, Martynek (A)
JKH GKS Jastrzębie
Marek – Górny (A), Jaborník, Kostek, Jass, Michalowski, Gimiński, Radzieńciak, Chorazyczewski – Urbanowicz (C), Walega, Paś, Iossafov, Rohtla, Soltys, Nalewajka L., Jarosz, Pelaczyk, Nalewajka R. (A), Wróbel, Matusik
Branky
26. Klimša (Martynek), 34. Motloch (Michálek, Mikulík), 42. Michálek (Klimša, Kalus)
1. Paś (Walega), 4. Iossafov (Soltys), 10. Iossafov (Soltys), 26. Soltys (Jass), 49. Iossafov (Matusik), 57. Soltys (Górny), 60. Jaborník (Rohtla)
Statistiky
Vyloučení: 4:6
Využití: 2:2
V oslabení: 0:0
Tresty: Jass (Jastrzebie) 5 min + do konce utkání
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Nabádali jsme hráče, aby nastoupili do utkání tak, jako nastoupili do zápasu s Třincem, se stejným nasazením a zápalem. Ale to se nestalo. Začátek se nepovedl, pak se to trochu zvedlo i díky přesilovek a už to vypadalo i na vyrovnání. Ale pak tam přišla další pětiminutovka, která to celé zase znehodnotila. Byl to od nás asi nejhorší výkon v přípravě. Máme sice hodně mladých hráčů, ale na to se nemůžeme vymlouvat.