Turnaj Poruba, sobota 18.8.2018, Ostrava Poruba
1:2sn
0:0, 1:1, 0:0
HC RT TORAX Poruba
Kůdela – Dundáček, Ovčačík; Horák, Gazda; Dresler, Čypas, Adam, Slavík – Káňa J., Hudeček, Illéš – Vymazal, Jáchym, do 20. Tomi – Jankovský, do 19. Kanko, Toman – Fojtík, Baláž, Ollender – Rubner
HC Frýdek-Místek
Daneček – Adámek, Krisl, Husák, Žovinec, Hrachovský – Christov, Mikulík, Kofroň, Motloch, Rudovský, Martynek, Plitko, Lehečka, Kuťák, Flok, Peterek, Klimša, Homola
Statistiky
Branky a nahrávky: 32. Illéš (Hudeček) – 31. Homola (Lehečka) a rozhodující nájezd Žovinec. Rozhodčí: Fiala, Cabák – Moravec, Janoško. Vyloučení: 6:9. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 130. Střely na branku: 19:29.
Ohlasy
Aleš Flašar (HC RT TORAX Poruba 2011): Bylo to vyrovnané utkání, které rozhodly maličkosti. Ten první gól nám tam zapadl, taková střela nestřela, a nájezdy jsou už jen loterie. Moc se toho klukům vyčíst nedalo, protože bojovali a to je základ. Z toho musíme vycházet dál, samozřejmě chyby tam stále jsou, ale my se musíme snažit o to, abychom je odstranili. Frýdku-Místku jsme ale byli vyrovnaným soupeřem a určitě se nemáme za co stydět.
Jiří Juřík (HC Frýdek-Místek): Bylo vidět, že jde teprve o přípravu, bylo tam mnoho nepřesností z obou stran. Skončilo to ale tak, jak to asi skončit mělo, remíza byla zasloužená. Nájezdy už mohl vyhrát kdokoliv, teď jsme byli šťastnějším týmem my.