Turnaj Poruba, pátek 17.8.2018, Ostrava Poruba
4:5
3:1, 1:2, 0:2
HC Frýdek-Místek
Hlaváč – Adámek, Krisl, Husák, Žovinec, Hrachovský, Homola – Christov, Mikulík (C), Kofroň, Motloch, Rudovský, Martynek, Klimša, Peterek, Kuťák, Flok, Irgl, Plytko.
Toruň
Spěšný – Trachanov, Kamiankav, Walter, Pařízek, Skólmowski, Jaworski, Gregorian, Lidtke – Minge (A), Komaristij, Dolega (C), Wisniewski, Mentsiuk, Kalinowski, Garšin, Korhokha, Orechin, Zielinski, Bialy, Naparlo.
Statistiky
Branky a nahrávky:12. Martynek (Rudovský), 20. Krisl (Husák), 20. Christov (Kuťák, Kofroň), 21. Martynek (Peterek) - 16. Pařízek, 27. Korchokha (Garšin), 39. Komaristij (Kamiankav), 50. Dolega (Komaristij), 59. Komaristij (TS). Rozhodčí: Koziol, Mrkva – Janda, Lederer. Vyloučení: 9:11. Využití: 2:3. V oslabení: 0:1.
Ohlasy
Jiří Juřík (HC Frýdek-Místek): Do utkání jsme vstoupili slušně, vedli jsme 4:1, ale pak došlo k uspokojení, kdy jsme si mysleli, že už se s výsledkem nic nemůže stát. Ale jak už to ve sportu většinou bývá, se nám to vymstilo. Potom, když jsme chtěli zase zabrat, nám to už nešlo. Měli jsme sice šance, ale ty jsme neproměnili. Je to velké překvapení na náš účet a také velké ponaučení.