Příprava, čtvrtek 9.8.2018, Hala Polárka
5:1
1:0, 3:1, 1:0
HC Frýdek-Místek
Daneček – Adámek, Krisl, Husák, Stránský, Rufer, Krzak, Hrachovský – Kalus, Kuťák, Klimša, Rudovský, Przybyla, Martynek, Flok, Kaukič, Lukáš, Christov, Mikulík, Kofroň, Motloch
JKH GKS Jastrzębie
Raszka – Grof, Matusik, Sulka, Homer, Kubes, Giminski, Bigos, Radzienciak, Wrobel, Jarosz, Kasperlik, Kominek, Kulas, R. Nalewajka, Nahunko, Pas, L. Nalewajka, Pelaczyk
Statistiky
Branky a nahrávky: 15. Mikulík (Kofroň, Christov), 21. Martynek (Przybyla), 25. Przybyla (Hrachovský, Martynek), 34. Rudovský (Martynek, Husák), 45. Motloch (Martynek, Rudovský) – 30. Kasperlik (Sulka, Kulas). Rozhodčí: Šutara, Trombík – Bartek, Gančařík. Vyloučení: 3:7, navíc Christov (Frýdek-Místek) 5 min + OK. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.
Ohlasy
Marek Malík (HC Frýdek-Místek): Odehráli jsme hodně dobré utkání, na to, že jsme byli v hodně nové sestavě. Bylo tam samozřejmě plno pěkných věcí, na kterých jsme pracovali, taky tam ale bylo hodně věcí, které je ještě třeba zlepšit. I vzhledem ke kvalitě ledu jsme ale s výsledkem i výkonem hráčů spokojeni.
Robert Kalaber (JHK GKS Jastrzębie): Jsme rádi, že jsme si mohli zahrát s tak kvalitním mužstvem jako je Frýdek-Místek. Myslím si, že ten výsledek je pro nás krutý, neproměnili jsme vyložené šance, naopak velmi lehce jsme dostali gól. Některé šance vyřešil až náš brankář. Ale k tomu slouží tyhle přípravné zápasy, aby ti naši kluci hráli s lepšími mužstvy, aby se učili.