53. kolo, sobota 2.2.2019, Hala Polárka
4:3
2:3, 2:0, 0:0
HC Frýdek-Místek
Hamerlík – Krisl, Husák, Bartko, Zahradníček, Matyáš, D. Stránský, Hrachovský – Martynek (A), Hladonik, Mikulík (C) – Kofroň, Motloch, Christov – Rudovský, Przybyla, Klimša (A) – Flok, Kaukič, J. Kalus.
VHK ROBE Vsetín
Gába – J. Drtina, Mikuš, Rudl, Slováček (A), Jeřábek, Frolo, Hryciow – Theoret, Kucharczyk (A), Karafiát – Rob, Pechanec, Jonák (C) – Březina, Pitule, Kopta – Vítek, Šilhavý, Hořanský.
Statistiky
Branky: 4. Martynek (Mikulík), 20. Husák (Hladonik), 21. Hladonik (Mikulík), 23. Christov (Husák, Kofroň) – 6. Theoret (J. Drtina, Kucharczyk), 10. Kopta (Březina, Pitule), 13. Šilhavý (Vítek, Hořanský). Rozhodčí: Přikryl, Barek – Maštalíř, Bubela. Vyloučení: 3:8. V oslabení: 0:0. Využití: 2:1. Diváci: 2203.
Ohlasy
Vlastimil Wojnar: Zase, budu se opakovat. Bojovný výkon, o to je to důležitější, když jsme prohrávali 3:1. Ale takovou chutí a formou jsme to zvrátili na 4:3, potom jsme to udrželi. Jedeme pořád zápas od zápasu, snažíme se jít tou naší cestou, doufám, že v tom budeme pokračovat. Takže to nakonec dotáhneme do vítězného konce.