30. kolo, sobota 1.12.2018, ZS Kadaň
1:8
0:3, 1:1, 0:4
SK Kadaň
Kantor – Müller, Novák, Holý, Seemann, Popela, Grebeňuk, R. Procházka – Šťovíček, Klima, Chlouba – Šulek, Rindoš, Maršoun – J. Svoboda, Tupý, Homer – Rezek, Klíma
HC Frýdek-Místek
Daneček – Husák, Haman, Zahradníček, Bartko, Krisl, L. Kovář, D. Stránský – Kofroň, Novotný, Martynek – Hladonik, Mikulík, Christov – Klimša, Peterek, Rudovský – J. Kalus, Motloch, Raška
Statistiky
Branky a nahrávky: 30. Novák (Rindoš, Šulek) – 5. Mikulík (Hladonik), 12. J. Kalus, 13. Christov (Hladonik), 34. Novotný (Klimša), 43. D. Stránský (L. Kovář, Peterek), 46. Mikulík (Kofroň, Hladonik), 47. Novotný, 52. Christov (Mikulík). Rozhodčí: Coubal, Micka – Grech, Podrazil. Vyloučení: 6:9, navíc Grebeňuk (Kadaň) 10 min. Využití: 0:3. V oslabení: 0:0.
Ohlasy
Roland Wágner (SK Trhači Kadaň): Z naší strany to byla katastrofa, jinak se to asi zhodnotit nedá. S hráči jsme si něco řekli, ale vůbec jsme to neplnili, předržovali jsme puky. Věděli jsme, že Frýdek-Místek velmi dobře napadá, tudíž musíme rychle s puky na hokejku a taky rychle bruslit. Nic z toho jsme však neudělali. Najednou to bylo 3:0. Když jsme trošku nadechovali za stavu 3:1, tak jsme trefili tyčku. Z protiútoku jsme rázem dostali branku na 4:1. Další věc je mnoho vyloučených hráčů. Špatný. Takhle se to hrát nedá.
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Odehráli jsme v Kadani výborný zápas, a navázali jsme tak na předchozí domácí výkon proti Prostějovu. Náš cíl byl nad Trhači stoprocentně vyhrát, abychom se přiblížili play-off, což se nám povedlo. V neděli nás čeká střetnutí s Kladnem, a tak doufám, že předvedeme podobný výkon a bude to pro nás úspěšný výjezd.