23. kolo, středa 14.11.2018, hala Polárka
5:4
3:2, 0:1, 2:1
HC Frýdek-Místek
Hamerlík – Žovinec, Husák, Bartko, Zahradníček, Matyáš, Krisl, Haman – Kofroň, Hladonik, Rudovský – Martynek (C), Novotný, Machala – J. Kalus, Peterek, Raška – Klimša (A), Kuťák, Christov.
VHK ROBE Vsetín
Šelepněv – Teper, Slováček (A), Hryciow, Frolo, Mikuš, Holomek (C), Ondračka – Rob, Pechanec, Jonák – Kuronen, Pitule, Březina – Karafiát, Kucharczyk (A), Rác – Vítek, Šilhavý, Klímek.
Statistiky
Branky a nahrávky: 12. Martynek, 13. Kofroň (Hladonik, Zahradníček), 16. Matyáš (Machala, Christov), 56. Novotný (Rudovský, Martynek), 60. Rudovský – 6. Slováček (Šilhavý, Klímek), 7. Rob (Jonák), 40. Rob (Jonák, Pechanec), 60. Karafiát (Rác). Rozhodčí: Michal Dědek, Patrik Vokřál – Aleš Hejl, Lukáš Podrazil. Vyloučení: 6:7. Využití: 1:0. V oslabení: 1:1. Diváci: 2027.
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Po tragickém začátku, kdy jsme se deset minut nemohli vůbec dostat do tempa, jsme to ještě v první třetině stihli otočit. Tím se zápas v podstatě zlomil. I když jsme pak ještě na konci druhé třetiny dostali gól, věřil jsem, že nám tam ještě něco spadne a naštěstí se to povedlo.
Luboš Jenáček (VHK Robe Vsetín): Měli jsme výborný vstup do utkání, vedli jsme 2:0, dá se říci, že jsme sedm nebo osm minut soupeře nepustili z pásma. Pak jsme chybou soupeři nabídli gól na 2:1, který se tím dostal do utkání a otočil na 3:2. My jsme pak vyrovnali, ale bohužel jsme v oslabení dostali gól. Zápas jsme měli zvládnout zkušeněji a taktičtěji za stavu 2:0. První třetinu jsme měli dohrát ve vedení a zápas dovést do vítězného konce. Jsme zklamaní z výsledku i naivního výkonu.