3. čtvrtfinále mezi HC Frýdek-Místek "B" a HK Krnov rozhodne...
Muži B
Odehráli dva zápasy a v každém z nich vyhráli hosté. Ano, řeč je o čtvrtfinálové sérii Play Off Krajské ligy mužů mezi béčkem Frýdku-Místku a Krnovem.

Série je po dvou odehraných zápasech vyrovnaná 1:1 a rozhodovat se tak bude v posledním možném utkání. To se odehraje v hale Polárka již v pátek 28. února, kdy úvodní buly čeká na aktéry rozhodujícího souboje v 18:30.

První utkání měli hráči s rysem na prsou rozehraný nadějně, když po dvou odehraných třetinách vedli fotbalově 1:0. Krnovští hledali recept na Ondřeje Horvátha až do závěrečné periody, ve které dokázali skórovat hned třikrát a z Polárky si odvezli výhru3:1 a vedení v sérii. Jedinou branku rysů zaznamenal Jan Fojtík.

Odveta v Krystal aréně patřila Frýdku-Místku. Rysi si byli dobře vědomí situace a hlavně skutečnosti, že pokud chtějí mít prodlouženou sezonu, musí ať se děje cokoli, vyhrát. Parta kolem kapitána Ondřeje Fialy proto od úvodního buly předváděla zodpovědný výkon, který byl odměněn postupně narůstajícím počtem vstřelených branek. Přesně zamířené projektily Vojty Ševčíka, Radima Vančo-Minaříka, Tomáše Mičulky, Adama Puzoně a Adama Valíčka rozhodly, že Frýdek-Místek poveze domů výhru 5:1 a vrací čtvrtfinálovou sérii k rozhodujícímu utkání zpátky do Polárky. Vstupné činí pro dospělé 50 Kč/osoba a pro děti 20 Kč/osoba.

Tomáš Snášel (trenér HC Frýdek-Místek „B“):

Pokud srovnám první a druhý zápas, tak samozřejmě, že druhý byl povedenější. Hráči předvedli daleko lepší výkon. Byli aktivnější, daleko více bruslili. Předvedená hra se blížila představám, jak bychom měli hrát včetně disciplíny, která byla velmi dobrá. Každopádně jsme rádi, že se nám podařilo vrátit sérii zpátky do Polárky, kde se rozhodne. Krnov je kvalitní mužstvo, kde mají i hráče se zkušenostmi z 2. ligy. Ty zatím naši kluci sbírají. Určitě budeme chtít, hrát naši hru. Páteční utkání (28. 2.) je pro oba týmy rozhodující, a právě ten poslední krok bývá tím nejtěžším. My budeme připravení na 100%. Věříme, že do hlediště si najde cestu co nejvíce fanoušků, kteří nás poženou za vítězstvím.

VS
PÁTEK 28. 2. 2020 V 18:30
HALA POLÁRKA