FMsportFEST 2019 bavil i ty nejmenší účastníky
Novinky
FMsportFEST 2019 – naprosto skvělá sportovní akce, která by se dala rovněž nazvat i olympiádou. Hlavním pořadatel akce byl Libor Uher se svým týmem, a to vše ve spolupráci se Statutární městem Frýdek-Místek. Pestrou škálu disciplín obohatil i HC Frýdek-Místek.

Severovýchodní kout republiky zažil o víkendu 15. – 16. 6. 2019 sportovní olympiádu. Ta byla složena především z tradičních disciplín na kolečkových bruslí a horských kolech, ale v letošním přibyl běh, triatlon a koloběžky. Mimo toto sportovní využití připravil HC Frýdek-Místek skvělou akci v podobě střelby na branku a připravené byly i dvě hokejová hřiště, kde si zájemci mohli zahrát proti sobě. Všichni, kdo zavítali k hokejovému stánku, měli možnost potkat se osobně s prvoligovými hokejisty Honzu Zahradníčkem a Lukášem Motlochem. Kde jsou hokejisté, tam nesmí chybět ani Freddy, který si akci rovněž náramně užil. U mnohých zájemců o střelbu či setkání s hokejisty, kteří rozdávali podpisy, úsměvy i sladkosti skončil maskot v rodinném albu s dětmi.

Nebylo to však jen o tom. Freddy dostal zodpovědný úkol, když po skončení hlavního inline závodu, měl na starost dětský inline a hobby koloběžky závod. Nadšení malých sportovců bylo znát nejen ze závodu, ale i z přítomnosti Freddyho, který se fotil opravdu s každým.

Skvělou akci si užili opravdu všichni, ale určitě i ti nejmenší, kteří si vyzkoušeli své hokejové dovednosti a jejich radost ze sportovního dne byla znát, neboť jejich úsměv a spokojenost je přeci tou největší odměnou jak pro organizátory, tak pro samotné účastníky akce.

„Akce byla víc než skvělá. Organizátoři měli všechno perfektně připravené a všichni, kdo k nám dorazili, byli maximálně spokojení. Za to jsem rád a věřím, že podobných akcí bude pro naše fanoušky i v budoucnu dost a všichni budou maximálně spokojení, jako tomu bylo i tentokrát“, dodal Jan Zahradníček.