Dalších pět hráčů bude i nadále hájit barvy Slezanu
A-tým
Odkryjeme další část soupisky na příští sezónu, ve které zůstávají z předešlého ročníku obránci David Stránský, Jan Bartko, Filip Haman a útočníci David Klimša s Adamem Flokem.

David Stránský se představí v seniorském dresu Frýdku-Místku již čtvrtou sezónu v řadě. V té minulé si připsal třiatřicet startů a zaznamenal jednu vstřelenou branku s pěti asistencemi. Čtyřikrát si zahrál také za Orlovou, kde nahrával jednou na gól.

Dvaadvacetiletý Jan Bartko odkroutí v týmu rysů rovněž čtvrtý ročník v řadě, a i nadále je zde na hostování z Třince. V minulé sezóně byl součástí kostry mužstva Frýdeckomísteckých a zúčastnil se padesáti tří utkání, ve kterých se prosadil šestkrát a hned dvacet šestkrát asistoval u branky.

Obránce Filip Haman si také připíše již čtvrtý rok působení ve Slezanu. V předešlém ročníku reprezentoval barvy Frýdku-Místku pětatřicetkrát a šestkrát dokázal překonat soupeřova brankáře. Další tři body si připsal za asistence. Odehrál také pět zápasů v extralize za Oceláře Třinec, odkud je zde na hostování.

I v sezóně 2019/20 bude pokračovat asistent kapitána třicetiletý David Klimša. Z této pětice je rekordmanem, protože to pro něj bude šestá sezóna v tomto městě. První a také jediný start za Frýdek-Místek si připsal v ročníku 2009/10. Od sezóny 2015/16 je už ovšem důležitá opora rysů, jelikož v minulém ročníku nastoupil padesát šestkrát. Úspěšně se do branky soupeře trefil patnáctkrát a dvanáctkrát asistoval.

A zatím posledním potvrzeným útočníkem je jednadvacetiletý Adam Flok, který ve Slezanu pokračuje na hostování z Třince a v dresu A týmu Frýdeckomísteckých ho čeká čtvrtá sezóna. V minulé sezóně odehrál dvacet devět utkání, kdy se prosadil pětkrát a dvakrát na gól nahrál. Desetkrát nastoupil také za Orlovou, kde zaznamenal čtyři branky a tři asistence.