Lysá hora s fanoušky zdolána
Novinky
Lysá hora – takový byl cíl v sobotu 18. května pro prvoligové hokejisty HC Frýdek-Místek a jejich fanoušky.

Sraz měli hokejisté, fanoušci i maskot Freddy naproti nádraží ČD na Horní Ostravici, kde partner akce Plzeňský Prazdroj připravil pro všechny registrované Fans Birell. Všichni se společně po 8 hodině ranní za nádherného slunečného počasí vydali na cestu, aby zdolali nejvyšší vrchol Moravskoslezských Beskyd, kterým je Lysá hora (1323 m. n. m.).

Po zdolání stanoveného cíle se hráči s fanoušky šli občerstvit do chaty Emil Zátopek – Maraton, kde došlo k vyhlášení vítěze celé bedny Birellů, ale také vzájemnou diskuzi mezi hráči a jejich příznivci.

Jedni z prvních na vrcholu byli i mladí hokejisté HC Frýdek-Místek Tomáš Gola, Jonáš Holub, Ondřej a Martin Glombica. Šlo vidět, že letní přípravu nepodceňují a připravují se naplno!

Na výšlap s hokejisty a fanoušky se vydal i jednatel HC Frýdek-Místek 2015 s. r. o. pan Jan Peterek, který měl z akce radost a dodal:

„Zájem hráčů byl veliký! Bylo úžasné, že někteří dokonce přišli s rodinami. Měli s sebou i malé děti, které vzali na záda a společně zdolali vrchol Lysé Hory.

Ke všemu, přijetí na chatě Emila Zátopka bylo velice vřelé, zelňačka výborná a všichni jsme si to náramně užili!

Věřím, že se tato akce bude příští rok opakovat a sejdeme se ještě ve větším počtu!“