45. kolo, neděle 13.1.2019, Hala Polárka
5:1
1:0, 1:1, 3:0
HC Frýdek-Místek
Malík – Haman, Husák, Bartko, Zahradníček, Matyáš, L. Kovář, D. Stránský – Mikulík (C), Novotný, Martynek (A) – Kofroň, Motloch, Christov – Rudovský, Klimša (A), Kaukič – Flok, Kuťák, J. Kalus.
SK Kadaň
Štěpánek – Foltýn, Eliáš, Klejna, Hajič, Cestr, Popela – J. Svoboda, Rindoš, Maršoun – Šulek, Wágner, Rezek – Bláha, J. Müller, Homer – Vašíček (A), Tupý (A), Sommer (C).
Statistiky
Branky a nahrávky: 5. Kofroň (Husák, Mikulík), 21. Novotný (Martynek, Mikulík), 56. L. Kovář (Bartko, Christov), 56. Kaukič (Klimša, Haman), 60. Haman (Kaukič) – 26. Tupý (Homer, J. Müller). Rozhodčí: Svatopluk Kopeček, Jakub Koziol – Milan Gančarčík, Martin Konvička. Vyloučení: 8:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 983.
Ohlasy
Vlastimil Wojnar (HC Frýdek-Místek): Pro nás strašně důležité a zároveň těžké utkání, protože každý čekal, že Kadaň porazíme, že to bude jednoduché a tak dále. Sami vidíte, že jsme se tam dvě třetině ne herně, ale spíše střelecky trápili. Naštěstí to tam na závěr třetí třetiny napadalo. Takže pro nás důležité tři body a doufejme, že v tom budeme zítra pokračovat.
Miroslav Novák (SK Trhači Kadaň): Od nás to byl padesát pět minut celkem slušný výkon, bohužel rozhodlo to, že za stavu 2:1 pět minut do konce, jedeme dva na jednoho a místo toho, abychom dali gól, nedáme a vlastně z proti akce dostaneme gól na 3:1. Trošku nás trápí koncovka, myslím si, že nehrajeme špatně, hrajeme vyrovnaně. Samozřejmě nás soupeř přestřílel, my hrajeme více zezadu, takže je tam ta jejich aktivita větší, ale chybí nám kvalita v zakončení. To nám prohrává zápasy.